ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η κεφαλαιοποίηση της βαθιάς τεχνογνωσίας που διαθέτει η εταιρία στην εξόρυξη μαρμάρων ταυτόχρονα με τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζει για την αξιοποίηση των μοναδικών φυσικών πόρων (από τα ιδιόκτητα λατομεία της) και η καθιέρωσή της στην παγκόσμια αγορά μέσα από ένα ισχυρό δίκτυο πελατών και συνεργατών.

 

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο όμιλος διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα λατομεία λευκού μαρμάρου στην Ευρώπη και εδρεύει στον Νομό Δράμας. Κύριο αντικείμενο της εταιρίας είναι η εξόρυξη και εξαγωγή ογκομαρμάρων & προϊόντων μαρμάρου σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού.

Σήμερα η εταιρία συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου εξόρυξης και επεξεργασίας μαρμάρου στην Ελλάδα, ως απόρροια της εμπειρίας και του δυναμισμού της διοίκησης και των ανθρώπων της, των διαρκών επενδύσεων καθώς και της ικανότητας προσαρμογής στις εξελίξεις της αγοράς διεθνώς.

Η ανταγωνιστικότητά της αντικατοπτρίζεται απόλυτα στην επιτυχή διείσδυσή της στις αγορές του εξωτερικού και στην κατάκτηση σημαντικού μεριδίου στην αγορά της Κίνας, όπου εξάγει το 50% της παραγωγής της σε όγκους υπό την εμπορική διαχείριση της SGI.

Ποσοστό 30% της παραγωγής της προορίζεται σε επιλεγμένους πελάτες στις αγορές της Ελλάδας, Ιταλίας, Ινδίας, Ινδονησίας, Μαλαισίας, Βιετνάμ, Ταϋλάνδης, ενώ ένα ποσοστό 20% της παραγωγής το επεξεργάζεται η SGI και το διαθέτει κατ αποκλειστικότητα μέσω του δικτύου της σε συγκεκριμένο πελατολόγιο.

Στο πλαίσιο της εμπορικής πολιτικής εντάσσεται και η τοποθέτηση όλου του range του μαρμάρου Pirgon στα μεγάλα showrooms των πελατών της SGI στο εξωτερικό, δημιουργώντας σχέσεις αποκλειστικής προώθησης και διανομής.

Περαιτέρω, στο πλαίσιο της εκμετάλλευσης νέων λατομικών μονάδων η εταιρία ξεκίνησε να διαχειρίζεται στην περιοχή Γρανίτη Δράμας το νέο λατομείο Δανάη από το οποίο εξορύσσεται το μάρμαρο Venus Vox (Dark&Light).

Το τεράστιο απόθεμα υλικών της εταιρίας, προσδίδει την δυνατότητα της άμεσης διαθεσιμότητας των τελικών προϊόντων και την παράδοσή τους στους οριζόμενους χρόνους προς τους πελάτες της.